Despre noi


Produsele handmade sunt realizate cu dragoste si pasiune, foarte multa munca, energie si cel mai important pornesc de la idei cat mai originale, astfel ca artistul ajunge in situatia in care si-ar dori sa prezinte produsele, fie doar sa le arate iubitorilor de handmade ori sa le vanda. Atunci cand cumperi un produs handmade, cumperi de cele mai multe ori si o poveste, o experienta, pentru asta noi lucram si dezvoltam site-ul www.handmadezone.ro, un site exclusiv cu produse handmade unde artistii pot posta anunturi cu produsele lor iar iubitorii de handmade pot cumpara produse unicat, create cu dragoste peentru frumos, arta si viata.

 

Ce avem noi in plus fata de alte produse similare:

 

  1. - este complet gratuit si va ramane gratuit.
  2. - fiecare artist poate posta pana la 100 de anunturi cu produse handmade.
  3. - in detaliile anuntului, artistul poate lasa link-uri catre pagina sa de Facebook, site-ul sau magazinul existent pe Breslo, Crafty, Etsy etc. fara a fi conditionat in vreun anume fel.
  4. - anuntul este valabil pana cand artistul hotaraste sa il stearga sau sa il faca inactiv, cu conditia ca acesta sa faca referire la un singur produs si sa aiba un pret corect.

Pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/HandMadeZone.ro este de asemenea o unealta pentru promovarea artistilor handmade si a targurilor de profil.

 

Top