Jocuri din PIELE - Board Games - HARE AND HOUNDS

Jucarii handmade

25.00 Lei

  Oraş: Petrosani Regiune: Hunedoara Ţară: Romania
15/03/2018

HARE-AND-HOUNDS (25 lei)
Joc de societate si strategie, este un joc militar francez, acesta este un joc din secolul al XIX-lea jucat cu doar 4 piese: 3 vânători (copoi) și 1 pradă (iepure de câmp). A fost foarte popular printre ofițerii francezi în timpul războiului franco-prusac din 1870-1871. De asemenea, cunoscut și sub numele de Hare & Hounds, este unul dintre cele mai mici jocuri de vânătoare. Matematicianul Martin Gardner, în seria de articole "Jocuri matematice" din Scientific American, a declarat că jocul "combină simplitatea extremă cu subtilitatea strategică extraordinară".
La începutul jocului piesele vor fi aranjate pe placă asa cum se vede in imaginea de mai sus
Prima mutare este a vânătorului (piesele de culoare neagră), urmat de pradă (piesa de culoare roşie) .
Vânătorii câstigă când au prins în capcană prada, astfel încât aceasta să nu se mai poată mișca în nici o direcție. După primul joc schimbați părțile și jucați din nou.
Ca și în cazul multor produse fabricate manual, două seturi de joc nu sunt identice. Pot exista mici neregularități care dau fiecărui set de joc un caracter special, rustic și unic.
Se adreseaza tuturor varstelor (mai puţin copiilor sub 3 ani, deoarece conţine piese ce pot fi înghiţite). Jocul este realizat manual din piele naturală şi lemn. Dimensiuni 205 x 95 mm, piesele sunt din lemn.

Mai multe informatii

  Introduceți cuvintele de mai sus:
  Informații utile
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"
  Top