CEARĂ LEATHER CARE – PENTRU ÎNTREŢINEREA OBIECTELOR DIN PIELE

Alte materiale

30.00 Lei

  Oraş: Petrosani Regiune: Hunedoara Ţară: Romania
16/03/2018

CEARĂ LEATHER CARE – PENTRU ÎNTREŢINEREA OBIECTELOR DIN PIELE
Pentru creatorii produselor din PIELE, dar nu numai … ...
Ceara Leather Care este special concepută pentru întreţinerea obiectelor din piele. Este un amestec armonios de uleiuri vegetale naturale şi ceară de albine, totul vitaminizat cu Vitamina E, într-o proporţie impecabil aleasă pentru satisfacţia dumneavoastră. Produs natural după rețetă tradiţională, Leather Care prelungește viața obiectelor din piele pe care este aplicată. Păstrează pielea moale și îi menține elasticitatea, iar ceara de albine și uleiurile din plante fac ca pielea să fie rezistentă la apă și pete. Potrivită pentru toate tipurile de piele, de la inserțiile de piele din obiectele de mobilier până la încălțămintea din piele. Revitalizează şi dă supleţe, hidratează, înmoaie şi hrăneşte pielea, conservă aspectul şi textura naturală a pielii, impregnează, înmoaie şi impermeabilizează pielea naturală. Nu se foloseşte pentru pielea întoarsă. Pielea de culoare natur poate deveni mai închisă după ceruire.
Ceara Leather Care este ideală pentru a recondiţiona, proteja şi a impermeabiliza articolele din piele.
Conţine: ceară naturală de albine, ulei de ricin, ulei de cocos, ulei de migdale dulci, vitamina E şi ulei mineral de uz farmaceutic.
Nu conține solvenți, silicon sau parfum. Produsul nu conţine coloranţi. Utilizarea de grăsimi şi uleiuri naturale conferă produsului calitatea de a-şi menţine caracteristicile naturale, respectând pe deplin ecologia mediului. Nu conţine substanţe dăunătoare sănătăţii umane.
Se livrează în recipienţi din sticlă de 125 ml (preţ 30 lei) sau 250 ml (preţ 50 lei).

Mai multe informatii

  Introduceți cuvintele de mai sus:
  Informații utile
  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului"
  Top