Vrei Premium?

www.handmadezone.ro este un site complet gratuit asadar nu avem o diferentiere intre utilizatori. Oferim insa cateva beneficii utilizatorilor activi, mai exact celor care au peste 10 anunturi postate sau care posteaza periodic anunturi noi cum ar fi:

  1. - la 10 anunturi un utilizator poate solicita ca un anunt din cele 10 sa fie marcat ca premium pentru o perioada de 30 de zile, la 20 de anunturi va avea dreptul la doua produse marcate ca premium etc. Ca si procedura, utilizatorul trimite un email la anunturi[@]handmadezone.ro cu link-ul anuntului pe care il vrea promovat, urmand ca in cel mai scurt timp sa operam modificarea.
  1. - la 10 anunturi un utilizator poate solicita activarea pe prima pagina pentru o perioada de 15 zile a unui banner 800x300 cu conditia ca utilizatorul sa trimita banner-ul ori fotografiile dorite in banner (minim 10; se acepta minim o fotografie cu watermark cu mentiunea ca pe banner va fi adaugata sigla www.handmadzone.ro) pe email la anunturi[@]handmadezone.ro urmand ca acesta sa fie construit de noi fara insa a avea pretentii privind pozitionarea fotografiilor. Un artizan nu poate avea doua bannere afisate in aceeasi perioada.

  1. - Daca ai deja un banner activ, poti solicita alt banner doar daca ai incarcat alte 10 anunturi diferite de cele initiale sau dupa o pauza de 15 zile. In cazul in care nu exista solicitari de banere, www.handmadezone.ro isi rezerva dreptul de a folosi unul din banerele care au mai rulat pe site in trecut fara a exista vreo pretentie din partea artizanului la care face referire bannerul privind linkurile si descrierea afisata.

Top